Selskap eller møte

Et gjestehus for de fleste arrangement
På Glomstad har vi alle rettigheter, peisestue fra 1700-tallet, møterom, selskapslokaler med kapasitet opp til 100 gjester, og overnattingskapasitet til 40 gjester. Enten du skal feire bryllup, 70-års dag, slektstreff, arrangere møte eller kurs er Glomstad Gjestehus det rette stedet. Beliggende på Tretten midt imellom Oslo og Trondheim, i hjerte av Gudbrandsdalen, gjør at mange velger Glomstad.

Selskap/minnesamvær
Vi legger til rette for at du skal få et minnerikt oppholdet hos oss, enten du vil ha et enkelt lite selskap, eller en storslagen feiring. Maten er hjemmelaget – og norsk tradisjonsmat er i fokus.  Vi serverer 3-retters festmiddag eller et rikholdig koldtbord med varme og kalde retter, samt desserter.
Valget er ditt!

Kurs eller møte
Skal du arrangere møte eller kurs for mindre grupper/bedrifter har du mange muligheter på Glomstad. Her får dere arbeidsro og får stort sett ha stedet for dere selv. Vi sørger for god hjemmlaget mat, fleksibilitet, god service og en uformell atmosfære. Det gir både inspirasjon og kreativitet. Vi har eget møterom med wifi og prosjektor. Vi har god erfaring med ledersamlinger, korseminar, trekkspillklubber, yoga weekend, strikkehelg ol.

KONTAKT OSS FOR TILBUD PÅ KURS/MØTE/SELSKAP

Glomstad Møte/Kurs tilbud i forbindelse med radioreklame 2019

Møterom1